Svenska
Amerikanska dollar (USD)
Boka online eller ring: 888 273 4683

Frågor & Svar

Välj en av följande kategorier för att snabbare ta dig till det som intresserar dig.

Kategori

Bokningsprocess

Hur bokar jag mitt rum?

Hur bokar jag mitt rum?

Vår bokningsprocess är mycket enkel. Välj eller skriv in önskad stad, skriv in datum för ankomst och avresa, och skriv in antal vuxna. Klicka på Sök tillgängligt hotell (för att bara söka efter hotell som har lediga rum), Sök semesterboende eller knappen Se alla hotell (alla hotell i en stad oberoende av lediga rum). Du kan också söka efter ett specifikt hotell i en stad.
En lista över semesterboenden kommer att visas på skärmen. Vill du ha mer information klickar du på hotellets namn eller på länken Hotellinformation.

 • När rumstyp och priser visas på skärmen igen kan du välja det pris du önskar efter att ha läst informationen i mitten på skärmen, och därefter klicka på knappen Boka på skärmens högra sida.
 • När du valt önskad typ av rum kommer du till ett formulär för "Säker hotellbokning". Därefter ska du kontrollera "Bokningsinformationen" och fylla i de tomma textfälten i formuläret med "Gästinformation". Se till att ditt namn och din e-postadress är korrekt stavade.
 • När du har fyllt i all behövlig information klickar du på knappen "Skicka bokning".
 • Om ytterligare kontakt är nödvändig innan bokningen kan bekräftas kommer kundtjänsten att kontakta dig per e-post inom 24 timmar.

Kan jag specificera var jag vill att rummet skall ligga (speciell våning, nära poolen, etc.)?

Kan jag specificera var jag vill att rummet skall ligga (speciell våning, nära poolen, etc.)?

Om speciella önskemål accepteras av hotellet kommer en ruta att visas i bokningsformuläret där du kan skriva in önskemål och förmedla dem till hotellet. Hotellpersonalen kommer att göra sitt bästa för att tillmötesgå speciella önskemål. Vi kan inte garantera att din förfrågan kommer att beviljas eftersom det beror på tillgänglighet.

Gäller priset per person eller per natt?

Gäller priset per person eller per natt?

Alla priser gäller per natt och för två personer per rum om inget annat preciseras. Titta noga på rumsbeskrivningarna och prisreglerna för att försäkra dig om att rummet du väljer kan hysa hela gruppen. Om fler vuxna eller barn ska sova på rummen än den beläggning som anges för rummen, kan extra avgifter tas ut som fastställs av hotellet. Vissa priser kan kräva speciell legitimation. Vår bokningsavgift, skatter och andra tilläggsavgifter som tas ut av hotellet inkluderas inte.

Vad innebär de speciella rabatterna?

Vad innebär de speciella rabatterna?

Många av de hotell som finns med erbjuder "Speciella internetpriser" till våra användare. Dessa priser innebär stora rabatter. Se " Vad är ett Speciellt internetpris? "

Jag borde få rabatt på priset. Hur får jag det?

Jag borde få rabatt på priset. Hur får jag det?

De priser som visas är de enda som gäller för bokningar på denna plats. Priserna kan inkludera rabatter för statsanställda, anstallda på vissa företag eller pensionärsrabatter. Du kan behöva speciella handlingar vid incheckningen för att bevisa att du är berättigad till det priset. Du ska inte förvänta dig att få ett sådant pris vid incheckningen utan att först ha visat upp de rätta handlingarna, även om du har valt att boka online.

Finns det en väntelista för hotell som är fullbelagda?

Finns det en väntelista för hotell som är fullbelagda?

I speciella fall kan HotelsOne.com ta emot bokningar på fullbokade hotell. Ofta kan man göra en sådan bokning på hotell märkta "Speciella internetpriser". Vill du placeras på en väntelista måste du ta kontakt med hotellet direkt.

Kontokort och betalningar

Är det säkert att använda kreditkortet?

Är det säkert att använda kreditkortet?

Ja. Vi tar detta på största allvar. För att garantera säkerheten använder HotelsOne.com en säker server som krypterar kreditkortsnumret och kodar om det så att det blir oanvändbart.

%0% (%1%)

Vilka typer av kreditkort går att använda vid garantibelopp/deposition?

Vilka typer av kreditkort går att använda vid garantibelopp/deposition?

De korttyper som går att använda för garantibelopp/deposition framgår av informationen i hotellbeskrivningen.

Mitt kreditkortsnummer är korrekt men hotellet accepterar det inte. Varför?

Mitt kreditkortsnummer är korrekt men hotellet accepterar det inte. Varför?

Det kan ha olika orsaker:

 • Ditt kreditkort accepteras inte av hotellet.
 • Kortets sista giltighetsdatum infaller före bokningsdatumet.
 • Du har uppnått beloppsgränsen för ditt kreditkort.
 • Ett datafel har uppstått.

Fly Now Pay Later installments

Fly Now Pay Later installments

Spread the cost of your booking over a flexible duration.

Are you eligible for the service?

 • You must be 18+
 • You must be a resident of the US to apply
 • You must have a US mobile phone to apply
 • You must have a US debit card to apply
You have a simple, short procedure to follow.
 • Find your best-suited Hotel on our suite.
 • Opt for the 'Fly Now Pay Later' option at the checkout page.
 • Create an account by filling a short form with some basic info.
 • Spread your booking amount in easy installments, as per your income and budget.

Bekräfta en bokning

Vad händer när jag gör en bokning?

Vad händer när jag gör en bokning?

En bokningsförfrågon kommer att ta dig till en ny skärmbild som visar ett resenummer som måste sparas och användas vid korrespondens med HotelsOne.com. Du kan också få ett bekräftelsenummer. Dessutom kommer alla bokningar att följas upp inom 2 till 4 timmar med ett e-mail som innehåller samma resenummer och bekräftelsenummer om det finns tillgängligt.

Hur lång tid tar det för HotelsOne.com att svara på min bokningsförfrågan?

Hur lång tid tar det för HotelsOne.com att svara på min bokningsförfrågan?

Alla bokningsförfrågningar resulterar i ett nytt fönster som visar resenummer. Detta nummer bör sparas och ska användas vid all framtida kontakt med HotelsOne.com. Dessutom följs alla bokningar upp med ett e-postmeddelande inom två till fyra timmar. E-postmeddelandet innehåller samma resenummer och information om din bokning.

Om du inte får ett e-postmeddelande, skicka ett mail med detaljerna i din bokning till kundsupport.

Hur kontrollerar jag min logiförfrågan?

Hur kontrollerar jag min logiförfrågan?

Du kan visa din bokning genom att använda "Min bokning" länk. Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor angående bokningen. För att få snabbare hjälp bör du ange ditt "bokningsnummer" som du fick när du skickade din bokning.

Jag har inte så lång tid på mig att vänta på bekräftelsen. Vad kan jag göra?

Jag har inte så lång tid på mig att vänta på bekräftelsen. Vad kan jag göra?

Vanligtvis utförs alla logibokningar i realtid och du får bekräftelse på några sekunder. Sedan får du ett meddelande med din bokningsstatus inom 2 till 4 timmar. Det kan dock uppstå förseningar. I så fall får du ett e-postmeddelande från oss utan något bekräftelsenummer. När vi fått bekräftelsenumret från hotellet sänder vi det till dig per e-post. Om speciella önskemål eller prisändringar är knutna till din bokning kommer önskemålen att skickas till kundtjänst för behandling. Du kan kontakta oss direkt.

När når min bokning hotellet?

När når min bokning hotellet?

 • Speciellt internetpris:
  Ditt namn kommer inte att finnas på hotellet förrän 72 timmar innan din ankomst. Du kan vara lugn, rummet är bokat, hotellet vet bara inte om att det är just du som skall bo i rummet.
 • "Andra priser":
  Det tar minst 24 timmar innan din bokning når hotellets datorsystem. Du kan vara lugn, rummet är bokat, men hotellet har helt enkelt inte skrivit in din bokning i sitt datorsystem än.

Kommer jag att får någon skriftlig bekräftelse från hotellet när jag har gjort min bokning?

Kommer jag att får någon skriftlig bekräftelse från hotellet när jag har gjort min bokning?

Nej. Den bekräftelse per e-post du får från HotelsOne.com är allt du behöver. Bekräftelsen visar ditt resenummer från HotelsOne.com, hotellinformation, pris, bekräftelsenummer och hotellets annulleringspolicy.

Avbokning

Vilken annulleringspolicy gäller för min bokning?

Vilken annulleringspolicy gäller för min bokning?

När du fyller i det säkra hotellbokningsformuläret kommer annulleringspolicyn att visas med rött eller också visas en länk till policyn. Du kan även hitta annulleringspolicyn på sidan med information om hotellet. Policyn varierar från hotell till hotell så du måste läsa denna text noggrant för varje hotell. I regel måste du avboka rummet/rummen senast kl. 16.00 eller kl. 18.00 på ankomstdagen, eller 24, 48 eller 72 timmar före din ankomst. Detta är emellertid bara allmänna riktlinjer, och det är hotellets policy som gäller. Om du annullerar före tidsgränsen behöver du som regel inte betala någon avgift. Om du annullerar efter den angivna tidpunkten debiteras du en avbokningsavgift. Vissa bokningar kan inte avbokas och ger ingen möjlighet att få pengarna tillbaka.
Om avbokningen görs efter den anvisade tiden kan du debiteras kostnaden för en natt inklusive skatter och serviceavgifter. Läs de särskilda avbokningsreglerna för varje hotell som finns på webbplatsen och i alla e-postmeddelanden angående din bokning.

Hur annullerar jag en bokning?

Hur annullerar jag en bokning?

Använd "Min bokning" länken som visas på hemsidan.

Refunds on hotel bookings

Refunds on hotel bookings

How it works

 1. When you cancel a refundable booking, we will process your refund within 24 hours.
 2. Your bank may take 7 days to post the credit back to your account, and 2 billing cycles to show on your statement.
 3. If you cancel a non-refundable hotel room, we cannot issue you a refund and the hotel may charge you a cancellation fee.
 4. To check the status of your refund / credit, contact your bank / credit card company 7 days after we process your refund.

Rumstyper

Hur går man tillväga om fler än två vuxna ska bo i rummet?

Hur går man tillväga om fler än två vuxna ska bo i rummet?

Många hotell tillåter mot en extra kostnad att fler än två vuxna bor på rummen (oftast mellan 5 - 20 dollar per person). Vissa hotell och de flesta lägenhetshotell har en gräns för hur många personer som får övernatta i ett rum. Detta visas ibland på sidan med information om hotellet/lägenhetshotellet.

Våra barn kommer att följa med... är det gratis för dem?

Våra barn kommer att följa med... är det gratis för dem?

Vanligtvis får barn under 12 år bo gratis i sina föräldrars rum om de sover i befintliga sängar. Ålderskraven skiljer sig beroende på hotellets policy. Detta visas ibland på hotellets logisida.

Finns det hopfällbara sängar/barnsängar?

Finns det hopfällbara sängar/barnsängar?

De flesta hotell och vissa lägenhetshotell hyr ut hopfällbara sängar och barnsängar (vanligtvis mot en kostnad på 5 - 20 dollar per styck). Vissa hotell accepterar inte hopfällbara sängar i alla rum. Detta visas ibland på sidan med information om hotellet. Om speciella önskemål accepteras av hotellet kommer en ruta att visas i bokningsformuläret där du kan skriva in önskemål och överföra dem till hotellet eller lägenhetshotellet.

Allmänna

Vilken typ av service erbjuds kunderna?

Vilken typ av service erbjuds kunderna?

När du skickat iväg din bokningsförfrågan kommer du att få en e-postadress som du kan använda när du har frågor. Våra kvalificerade och vänliga bokningsagenter är tillgängliga för att svara på dina frågor. Allt du behöver göra är att fråga.

Finns det bussar till/från flygplatsen?

Finns det bussar till/från flygplatsen?

Många hotell erbjuder buss till och från flygplatsen. Detta visas ibland på sidan med information om hotellet. Om det erbjuds kan hotellet ta en avgift för tjänsten. Lägenhetshotell brukar inte erbjuda den här typen av tjänst.

Finns parkeringsmöjligheter? Gratis parkering? Långtidsparkering?

Finns parkeringsmöjligheter? Gratis parkering? Långtidsparkering?

De flesta hotell och lägenhetshotell erbjuder gratis parkering till sina gäster men vissa tar ut en avgift. Vissa hotell erbjuder också långtidsparkering (som då brukar ingå i priset för parkering och flygpriser). Ibland visas detta på sidan med information om hotellet.

Hur kommer man till hotellet?

Hur kommer man till hotellet?

Information om var hotellet ligger visas ibland på sidan med information om hotellet. Där kan du se avståndet från hotellet till speciella landmärken eller till flygplatsen. För bokningar i lägenhetshotell medföljer en vägbeskrivning i bekräftelsen du får per e-post.

Ingår frukost?

Ingår frukost?

Många hotell erbjuder gratis frukost. Det kan vara en kontinental frukost men ibland erbjuds bara kaffe och bakverk. Det är mycket ovanligt att lägenhetshotell erbjuder frukost. Om det ingår framgår det på sidan med information om hotellet/lägenhetshotellet.

Har hotellen någon lägsta tillåtna åldersgräns för sina gäster?

Har hotellen någon lägsta tillåtna åldersgräns för sina gäster?

Vissa av hotellen kan ha krav på minimiålder för bokning av rum. Hotell med kasinon kan till exempel kräva att du är minst 21 år för att få checka in på hotellet. Fråga någon på kundtjänst eller kontakta hotellet direkt.


  

Alla språk:Hotel reservations | Hotelreservierungen | Réservations d'Hôtels | Prenotazioni Alberghiere | Reservas de Hoteles | Reservas de Hotéis | Hotelreserveringen | Reserves d'hotel | Ξενοδοχειακές Κρατήσεις | Rezerwacje hotelu | Бронирование отелей | Rezervace hotelu | ホテル予約 | 酒店预订 | Hotellbokningar | Hotellreservasjoner | Hotelin varaukset | Otel rezervasyonları | Hotelreservationer | Rezervări | Хотелски резервации | Hotel foglalások

Upphovsrätt © 2001 - 2024 HOTELSONE. Alla rättigheter förbehållna

Mer hotelsone till din tjänst

Se till att du får veta det senaste och får våra specialerbjudanden!