Nederlands
U.S. dollar (USD)
Boek online of bel: 888 273 4683

Veelgestelde vragen

Om uw vraag sneller te vinden kunt u uit een van de volgende onderwerpen kiezen:

Categorie

Reserveringsproces

Hoe reserveer ik een kamer?

Hoe reserveer ik een kamer?

Het is zeer eenvoudig bij ons te reserveren. Kies of voer de gewenste stad in, de aankomst- en vertrekdatum en het aantal volwassenen. Klik op Hotels met vrije kamers zoeken (alleen hotels die vrije kamers hebben), Appartementen zoeken of de knop Alle hotels zoeken (alle hotels in een plaats, met of zonder vrije kamers). U kunt ook naar een specifieke hotelnaam in een plaats zoeken.

 • Er verschijnt een lijst van hotels en appartementen op het scherm. Voor meer informatie klikt u op de naam van het etablissement of de Info-link.
 • Vervolgens verschijnen op uw scherm de kamertypes en tarieven en kunt u, aan de hand van de kamerinformatie in het midden van uw scherm, het gewenste tarief kiezen en daarna rechts in uw scherm op de knop Boeken klikken.
 • Nadat u het gewenste kamertype heeft gekozen, kunt u het formulier voor de beveiligde reserveringsaanvraag invullen. Nadat u de gegevens van de reservering heeft gecontroleerd, moet u uw klantgegevens invullen. Controleer of uw naam en e-mailadres correct zijn.
 • Na het invullen van de benodigde informatie, drukt u op de "Verzend reservering" knop.
 • Indien meer correspondentie nodig is voor het bevestigen van uw reservering, ontvangt u binnen 24 uur een e-mail van een Klantenzorgagent.

Kan ik aangeven waar ik een kamer wens (gewenste verdieping, naast zwembad, enz.)?

Kan ik aangeven waar ik een kamer wens (gewenste verdieping, naast zwembad, enz.)?

Als door het hotel rekening wordt gehouden met speciale wensen vindt u op het reserveringsformulier ruimte om deze wensen in te vullen en aan het hotel kenbaar te maken. Het hotelpersoneel zal zijn best doen rekening te houden met speciale wensen. Wij kunnen niet garanderen dat uw verzoeken worden ingewilligd, want dit hangt af van de beschikbaarheid.

Is het kamertarief per persoon of per nacht?

Is het kamertarief per persoon of per nacht?

Alle tarieven gelden voor twee personen per kamer en per nacht, tenzij anders is aangegeven. Lees aandachtig de beschrijving van de kamers en de tariefvoorwaarden om te controleren of de gekozen kamer geschikt is voor alle reisgenoten. Extra volwassenen of kinderen die niet voorzien waren in de aanvankelijke kamerbezetting kunnen apart in rekening gebracht worden. Voor sommige prijzen is een speciale identificatie vereist. Onze reserveringskosten, belastingen en overige door het hotel in rekening gebrachte extra kosten zijn niet in de prijs inbegrepen.

Zijn er nog speciale kortingen?

Zijn er nog speciale kortingen?

Vele deelnemende hotels bieden onze gebruikers Speciale Internettarieven. Deze tarieven kunnen aanzienlijke besparingen opleveren. Zie " Wat is een Speciaal Internettarief? "

Ik heb naar mijn mening recht op tariefkorting. Hoe kom ik daarvoor in aanmerking?

Ik heb naar mijn mening recht op tariefkorting. Hoe kom ik daarvoor in aanmerking?

De weergegeven tarieven zijn de enige tarieven die op deze site beschikbaar zijn voor reserveringen. Op deze tarieven kunnen speciale kortingen (voor bedrijven, ouderen, etc.) van toepassing zijn. Er kan bij het inchecken om bewijsstukken worden gevraagd om te controleren of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor dit tarief. Reken er niet op bij het inchecken van dit tarief gebruik te kunnen maken als u niet over de juiste bewijsstukken beschikt, ook al heeft u online geboekt.

Bestaat er een wachtlijst voor volgeboekte hotels?

Bestaat er een wachtlijst voor volgeboekte hotels?

In bepaalde gevallen kan het HotelsOne.com voor u reserveren in volgeboekte vakantieverblijven. Vaak bieden vakantieverblijven waarvoor Speciale Internettarieven gelden de mogelijkheid te reserveren wanneer het vakantieverblijf reeds is volgeboekt. Als u op een wachtlijst wilt worden geplaatst, moet u rechtstreeks met het etablissement contact opnemen.

Creditcards en Betalingen

Is het wel veilig om mijn creditcard te gebruiken?

Is het wel veilig om mijn creditcard te gebruiken?

Ja. Wij besteden hieraan de grootst mogelijke zorg. Om de veiligheid te verzekeren maakt het HotelsOne.com gebruik van een beveiligde server voor zakelijk verkeer, die het creditcardnummer codeert zodat dit voor onbevoegden onleesbaar is.

Ook zijn al onze servers en netwerken door middel van een firewall beveiligd tegen onbevoegden. Op deze manier kunnen we 100% veiligheid van uw creditcardgegevens garanderen. Derhalve vergoeden we de eerste 50 euro mocht uw creditcard toch onrechtmatig worden gebruikt. Uw creditcardmaatschappij is verplicht het resterende bedrag te vergoeden.

Welke soorten creditcards worden geaccepteerd voor de garantie/aanbetaling?

Welke soorten creditcards worden geaccepteerd voor de garantie/aanbetaling?

De soorten creditcards die worden geaccepteerd voor garantie/aanbetaling staan vermeld in het betaalgedeelte van de checkout.

Het nummer van mijn creditcard is juist, maar mijn creditcard wordt niet door het hotel geaccepteerd. Waarom niet?

Het nummer van mijn creditcard is juist, maar mijn creditcard wordt niet door het hotel geaccepteerd. Waarom niet?

Er zijn een aantal mogelijkheden:

 • Uw merk creditcard wordt niet door het hotel geaccepteerd.
 • Uw creditcard verloopt vóór de incheckdatum.
 • U heeft uw kredietlimiet overschreden.
 • Er is sprake van een computerfout.

Bevestigen van een reservering

Wat gebeurt er nadat ik heb gereserveerd?

Wat gebeurt er nadat ik heb gereserveerd?

Als u on-line heeft gereserveerd, verschijnt uw reisnummer in een nieuw scherm. Bewaar dit nummer goed en vermeld het bij correspondentie met HotelsOne.com. Gemaakte reserveringen worden binnen 24 uur bevestigd met een e-mail, waarin hetzelfde reisnummer staat en, indien dit beschikbaar is, een bevestigingsnummer.

Hoe lang duurt het voor het HotelsOne op mijn reserveringsaanvraag antwoordt?

Hoe lang duurt het voor het HotelsOne op mijn reserveringsaanvraag antwoordt?

Als u on-line heeft gereserveerd, verschijnt uw reisnummer in een nieuw scherm. Bewaar dit nummer goed en vermeld het bij correspondentie met HotelsOne.com. Gemaakte reserveringen worden binnen 2 tot 4 uur gevolgd door een e-mail waarin hetzelfde reisnummer en de status van de reservering staat.

Wanneer u geen bevestigingsmail ontvangt na het boeken van een hotel stuur dan een email naar onze klantenservice.

Hoe kan ik mijn reserveringsaanvraag controleren?

Hoe kan ik mijn reserveringsaanvraag controleren?

U kunt uw reservering bekijken door te klikken op "My Booking". U kunt Neem contact met ons op voor informatie over uw reservering. Om snel geholpen te worden, dient u het 'reserveringsnummer' te vermelden dat u na het versturen van uw reservering ontvangt.

Ik heb niet veel tijd om op een bevestiging wachten. Wat moet ik doen?

Ik heb niet veel tijd om op een bevestiging wachten. Wat moet ik doen?

Over het algemeen worden de meeste hotels meteen gereserveerd en ontvangt u na een paar seconden al een bevestiging. U ontvangt binnen 2 tot 4 uur bericht over de status van uw reservering. Het is echter mogelijk dat er enige vertraging optreedt. In dergelijke gevallen ontvangt u van ons een e-mail zonder bevestigingsnummer. Zodra we van het hotel een bevestigingsnummer ontvangen, sturen we u dit per e-mail op. Als u reservering gepaard gaat met een speciaal verzoek of een tariefwijziging, wordt dit verzoek ter behandeling naar een agent van de klantenservice gestuurd. U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen.

Wanneer ontvangt het hotel mijn reservering?

Wanneer ontvangt het hotel mijn reservering?

 • Speciale Internettarieven:
  Uw naam verschijnt pas 72 uur voor uw aankomst op het computerscherm van het hotel. U kunt er echter van verzekerd zijn dat de kamer is geboekt: het enige wat het hotel nog niet weet is dat u de persoon bent die in de kamer zal verblijven.
 • "Aanvullende tarieven":
  Het duurt minstens 24 uur voordat de gegevens van uw reservering in het computersysteem van het hotel zijn ingevoerd. U kunt er echter van verzekerd zijn dat de kamer is geboekt: het hotel hoeft alleen nog uw gegevens in het hotelsysteem in te voeren.

Ontvang ik een bevestiging nadat ik een hotelreservering heb gemaakt?

Ontvang ik een bevestiging nadat ik een hotelreservering heb gemaakt?

Nee, de bevestiging die u van het HotelsOne.com per e-mail ontvangt is de enige die u nodig heeft. In de bevestiging staat: het reisnummer van HotelsOne.com, hotelinformatie, het tarief, het bevestigingsnummer en het annuleringsbeleid van het hotel.

Annuleren

Welke annuleringsregels gelden er met betrekking tot mijn reservering?

Welke annuleringsregels gelden er met betrekking tot mijn reservering?

Bij het invullen van het Beveiligde Reserveringsformulier verschijnt de tekst van het Annuleringsbeleid in rode letters op uw scherm of er is een link naar het annuleringsbeleid. U kunt ook de informatiepagina van het etablissement raadplegen om het annuleringsbeleid te lezen. Dit beleid verschilt van etablissement tot etablissement. U moet dus iedere informatie aandachtig lezen. Doorgaans moet u de kamer(s) voor 16 of 18 uur op de aankomstdag, of 24, 48 of 72 uren voor aankomst annuleren. Dit zijn slechts algemene richtlijnen: het specifieke beleid van het etablissement is doorslaggevend. Als u voor de tijdslimiet annuleert, zal u meestal geen boete worden aangerekend door de aanbieder van het etablissement. Annuleren na de vermelde termijn heeft een annuleringsheffing tot gevolg van de aanbieder van het etablissement. Sommige reserveringen kunnen niet worden vergoed en na boeking dus niet worden geannuleerd.
Als u een reservering na de uiterste annuleringsdatum annuleert, is het mogelijk dat u één overnachting - inclusief belastingen en administratiekosten - moet betalen. Lees daarom zorgvuldig de op onze internetsite of in onze e-mails vermelde annuleringsvoorwaarden van elk etablissement met betrekking tot uw reservering.

Hoe kan ik een reservering annuleren?

Hoe kan ik een reservering annuleren?

Gebruik "My Booking" link die op de homepage te vinden is.

Refunds on hotel bookings

Refunds on hotel bookings

Zo werkt het

 1. Wanneer u een boeking met restitutie annuleert, verwerken we uw terugbetaling binnen 24 uur.
 2. Het kan 7 dagen duren voordat uw bank het bedrag stort op uw rekening, en twee betalingscyclussen voordat het bedrag op uw rekeningoverzicht verschijnt.
 3. Als u een niet restitueerbare hotelkamer annuleert kunnen we u niet terugbetalen. Het hotel kan annuleringskosten in rekening brengen.
 4. Om te controleren wat de status is van uw terugbetaling, dient u 7 dagen nadat we uw terugbetaling verwerken contact op te nemen met uw bank.

Kamertypes

Is het mogelijk met meer dan twee volwassenen op een kamer te verblijven?

Is het mogelijk met meer dan twee volwassenen op een kamer te verblijven?

In de meeste hotels kunnen tegen bijbetaling meer volwassenen op een kamer verblijven (gewoonlijk bedragen de kosten hiervan $5.00 à $20.00 per persoon). In sommige hotels en de meeste appartementen geldt een maximum aantal personen per kamer.

Wij nemen onze kinderen mee... is hun verblijf gratis?

Wij nemen onze kinderen mee... is hun verblijf gratis?

Gewoonlijk mogen kinderen jonger dan 12 jaar gratis in de kamer van hun ouders verblijven indien gebruik wordt gemaakt van de standaard in de kamer aanwezige bedden. De leeftijdseisen verschillen per hotel en zijn afhankelijk van het beleid van het specifieke hotel. Vaak kunt u hierover informatie vinden op de informatiepagina van het hotel.

Zijn er extra bedden/kinderbedjes beschikbaar?

Zijn er extra bedden/kinderbedjes beschikbaar?

In de meeste hotels en sommige appartementen kan gebruik worden gemaakt van extra bedden en kinderbedjes (doorgaans tegen een tarief van $5.00 à $20.00 per stuk). Soms gelden er beperkingen met betrekking tot het soort kamers waarin extra bedden zijn toegestaan. Als door het hotel rekening wordt gehouden met speciale wensen, vindt u op het reserveringsformulier ruimte om deze wensen in te vullen en aan het hotel kenbaar te maken.

Algemeen

Welke soorten klantenservice worden er geboden?

Welke soorten klantenservice worden er geboden?

Nadat u uw reserveringsaanvraag heeft verzonden, ontvangt u een e-mailadres waarnaar u inlichtingen kunt krijgen over uw reservering. Onze gekwalificeerde en vriendelijke medewerkers beantwoorden al uw vragen. U hoeft slechts contact met ons op te nemen.

Kan ik gebruik maken van een hotelbus naar/van de luchthaven?

Kan ik gebruik maken van een hotelbus naar/van de luchthaven?

Veel hotels hebben een busdienst naar en van de luchthaven. Als deze service inderdaad wordt geboden, bestaat de mogelijkheid dat het hotel een vergoeding vraagt voor deze service. Bij appartementen ontbreekt dit soort service vaak.

Zijn er parkeerplaatsen aanwezig? Gratis parkeren? Parkeren voor langere tijd?

Zijn er parkeerplaatsen aanwezig? Gratis parkeren? Parkeren voor langere tijd?

De meeste hotels en appartementen bieden hun gasten gratis parkeermogelijkheden, hoewel er hiervoor soms kosten in rekening kunnen worden gebracht. Of er parkeren voor langere tijd wordt aangeboden, hangt af van het vakantieverblijf in kwestie (vaak medeafhankelijk van parkeer- en vliegtarieven).

Wat is de route naar het hotel?

Wat is de route naar het hotel?

Soms kunt u op de informatiepagina van het vakantieverblijf informatie vinden over de locatie van het hotel. Vaak wordt bijvoorbeeld de afstand van het hotel tot bepaalde bezienswaardigheden of de luchthaven vermeld. Bij reservering van appartementen staat de routebeschrijving in de bevestigingse-mail.

Is ons verblijf inclusief ontbijt?

Is ons verblijf inclusief ontbijt?

Veel hotels bieden een gratis ontbijt. Vaak is dit een "continental breakfast"; in sommige hotels bestaat het ontbijt uit koffie en donuts. In een appartement wordt bijna nooit het ontbijt geserveerd.

Hanteren hotels minimumleeftijdvereisten?

Hanteren hotels minimumleeftijdvereisten?

Wij attenderen u erop dat u er bij het reserveren van een kamer rekening mee moet houden dat sommige binnenlandse en buitenlandse hotels minimumleeftijdsbeperkingen en -eisen hanteren. Sommige hotels met casino's kunnen eisen dat u 21 jaar of ouder bent om in te kunnen checken. U kunt hierover informatie inwinnen bij onze Klantenservice of rechtstreeks bij het hotel.


  

Alle talen:Hotel reservations | Hotelreservierungen | Réservations d'Hôtels | Prenotazioni Alberghiere | Reservas de Hoteles | Reservas de Hotéis | Hotelreserveringen | Reserves d'hotel | Ξενοδοχειακές Κρατήσεις | Rezerwacje hotelu | Бронирование отелей | Rezervace hotelu | ホテル予約 | 酒店预订 | Hotellbokningar | Hotellreservasjoner | Hotelin varaukset | Otel rezervasyonları | Hotelreservationer | Rezervări | Хотелски резервации | Hotel foglalások

Copyright © 2001 - 2024 HotelsOne. Alle rechten voorbehouden.

Meer hotelsone voor u

Blijf op de hoogte van nieuws en speciale aanbiedingen!