Foglaljon online vagy telefonon 888 273 4683

Gyakran Ismételt Kérdések

Az érdeklődésének megfelelő témák gyorsabb eléréséhez válasszon az alábbi kategóriák közül.

Kategória

Szobafoglalási eljárás

Hogyan kell lefoglalnom a szobámat?

Hogyan kell lefoglalnom a szobámat?

A szobafoglalás nagyon egyszerű. Válassza ki, vagy adja meg a kívánt várost, adja meg az érkezés és a távozás időpontját, majd pedig a vendégek számát. Kattintson a következő gombok valamelyikére: Rendelkezésre álló hotelek keresése (csak olyanok, amelyekben vannak szabad szobák), Vendégházak keresése vagy Tallózás minden szálloda között (minden szálloda megjelenik, függetlenül attól, hogy van-e benne szabad szoba). A szálloda nevére is rá lehet keresni egy-egy városon belül.
A képernyőn a hotelek vagy a vendégházak listája jelenik meg. További információért kattintson a szálláshely nevére vagy az Info hivatkozásra.

 • Ha megjelenik a szobatípusokat és árakat közlő oldal, kiválaszthatja a kívánt árat. Nézze végig az oldal közepén látható szobaadatokat, majd kattintson a Lefoglalom gombra a képernyő jobb oldalán.
 • Miután kiválasztotta a kívánt szobatípust, a rendszer „A biztonságos szobafoglalási kérés” űrlaphoz ugrik. Ezt követően ellenőriznie kell a „Foglalási adatokat", és ki kell töltenie a „Vendég adatai” oszlop üresen maradt részeit. Ügyeljen arra, hogy a neve és az e-mail címe pontosan legyen leírva.
 • Valamennyi szükséges adat megadása után nyomja meg a „Foglalás elküldése” gombot.
 • Ha a foglalás visszaigazolása előtt további levelezésre van szükség, akkor egy ügyfélszolgálati munkatárs 24 órán belül, e-mailben válaszol Önnek.

Közelebbről is meghatározhatom azt, hogy hol szeretnék szobát (melyik emeleten, a medence mellett, stb.)?

Közelebbről is meghatározhatom azt, hogy hol szeretnék szobát (melyik emeleten, a medence mellett, stb.)?

Ha az adott szálláshely külön kéréseket is teljesít, a szállásfoglalási űrlapon egy keretet talál, amelybe beírhatja az ilyen kéréseit, és megrendelheti a hotelben vagy a vendégházban. A hotel személyzete mindent meg fog tenni azért, hogy teljesítse a különleges kéréseket. Nem grantálhatjuk ugyanakkor a kérések teljesítését, mivel ez attól függ, hogy rendelkezésre állnak-e teljesítésükhöz szükséges lehetőségek.

A szoba ára személyenként vagy éjszakánként értendő?

A szoba ára személyenként vagy éjszakánként értendő?

Hacsak másképpen nem jelezzük, valamennyi megjelölt ár éjszakánként és szobánként, kétfős kihasználtság mellett értendő. Gondosan olvassa el a szoba leírását és a díjjal kapcsolatos szabályokat. Így meggyőződhet arról, hogy az Ön által kiválasztott szobában elfér mindenki, aki Önnel együtt érkezik. Ha a szobához tartozó tájékoztatóban feltüntetettnél több felnőtt vagy gyermek érkezik, a szálloda kiegészítő költségeket számolhat fel. Egyes szobaárak csak bizonyos dokumentumok megléte esetén érvényesek. Az árak nem tartalmazzák a mi foglalási díjunkat, az adókat és más, a szálloda által felszámolt pótdijakat.

Mit jelentenek a különleges kedvezmények?

Mit jelentenek a különleges kedvezmények?

Számos résztvevő hotel "kedvezményes internetes árakat" kínál felhasználóinknak. Ezekkel az árakkal sok pénzt megtakaríthat. Lásd: " Mit jelent a kedvezményes internetes ár? "

Kedvezményre vagyok jogosult. Ezt hogyan vehetem igénybe?

Kedvezményre vagyok jogosult. Ezt hogyan vehetem igénybe?

Ezen az oldalon csak az itt látható árakon tud szállást foglalni. Ezek az árak tartalmazhatnak közalkalmazotti, vállalati és nyugdíjas kedvezményt. Bejelentkezéskor kérhetik a kedvezményre való jogosultság dokumentálását. Kérjük, számoljon azzal, hogy amennyiben nem rendelkezik ilyen dokumentumokkal, nem ezt az árat kell fizetnie, még akkor sem, ha foglaláskor ezeket választotta.

Létezik-e várólista a megtelt hotelek esetében?

Létezik-e várólista a megtelt hotelek esetében?

A(z) HotelsOne.com bizonyos esetekben teltházas foglalás mellett is tud szállást biztosítani. Gyakran a „kedvezményes internetes árak” megjelölést viselő szálláshelyek megtelt állapot mellett is biztosítják a rendelkezésre állást. Ha várólistára szeretne felkerülni, a szállodát közvetlenül kell megkeresnie.

Hitelkártyák és fizetés

Biztonságosan használhatom a hitelkártyámat?

Biztonságosan használhatom a hitelkártyámat?

Igen. Ezt rendkívül komolyan vesszük. Az Ön biztonságának a garantálása érdekében a(z) HotelsOne.com egy olyan biztonságos kereskedelmi szervert vesz igénybe, amely a hitelkártyaszámokat titkosítja és kívülállók számára nem felhasználható formátumba kódolja.

%0% (%1%)

Milyen típusú hitelkártyával fizethetjük be a biztosítékot/letétet?

Milyen típusú hitelkártyával fizethetjük be a biztosítékot/letétet?

A biztosíték vagy letét befizetésére elfogadott kártyatípusokat a szállodát bemutató oldal információ rovata tartalmazza.

Hitelkártyaszámomat helyesen adtam meg, a hotel mégsem fogadja el. Miért?

Hitelkártyaszámomat helyesen adtam meg, a hotel mégsem fogadja el. Miért?

Ennek több oka lehet.:

 • A hotel nem fogadja el az adott hitelkártyatípust.
 • A kártya lejáratának az időpontja korábbi, mint a foglalás dátuma.
 • A hitelkártyáján nincs fedezet.
 • Számítógépes hiba történt.

Szobafoglalás visszaigazolása

Mi történik akkor, amikor lefoglalok egy szolgáltatást?

Mi történik akkor, amikor lefoglalok egy szolgáltatást?

A foglalási kérést követően egy olyan új képernyő jelenik meg, amely az útitervének számát mutatja. Ezt meg kell őrizni és a(z) HotelsOne.com weboldallal folytatott mindennemű jövőbeli levelezés során ezt kell használni. Elképzelhető, hogy Ön egy visszigazolási számot is kap. Ezen túlmenően minden foglalást követően, 2-4 órán belül Ön egy e-mailt is kap ugyanazzal útiterv-számmal, és ha van, visszaigazolási számmal.

Mennyi időt vesz igénybe az HotelsOne.com számára, hogy választ adjon foglalási kérésemre?

Mennyi időt vesz igénybe az HotelsOne.com számára, hogy választ adjon foglalási kérésemre?

A foglalási kérést követően egy olyan új képernyő jelenik meg, amely az útitervének számát mutatja. Ezt meg kell őrizni és a(z) HotelsOne.com weboldallal folytatott mindennemű jövőbeli levelezés során ezt kell használni. Ezen túlmenően minden foglalást követően, 2-4 órán belül Ön egy e-mailt is kap ugyanazzal útiterv-számmal és a foglalása státuszával.

Ha nem kap e-mailt, kérjük, küldjön e-mailt a foglalásának részleteiről ügyféltámogatásra.

Hogyan tudom ellenőrizni a szálláshelyfoglalásom?

Hogyan tudom ellenőrizni a szálláshelyfoglalásom?

Szálláshelyfoglalását ezen a linken keresztül ellenőrizheti "Az én foglalásaim" hivatkozás felhasználásával tudja megtekinteni. Bármikor használhatja a írjon nekünk lehetőséget, ha kérdése van a szállásrendelésével kapcsolatban. A gyorsabb válaszadás érdekében, kérjük, adja meg azt a „Foglalási szám”-ot, amelyet foglalása elküldését követően kap.

Nincs sok időm arra, hogy visszaigazolásra várjak. Mit tehetek?

Nincs sok időm arra, hogy visszaigazolásra várjak. Mit tehetek?

A legtöbb szálláshely foglalása rendszerint valós időben történik és a visszaigazolásra csak néhány másodpercet kell várnia. Foglalása státuszáról 2 – 4 órán belül értesítést kap. Késedelmek azonban előfordulhatnak. Ilyen esetekben egy olyan e-mailt fog kapni tőlünk, amely nem tartalmazza a visszaigazolási számot. Amikor mi megkapjuk a visszaigazolási számot a szállodától, elküldjük Önnek e-mailben. Különleges kérés esetén, illetve ha az Ön foglalásához kapcsolódóan árváltozás történik, a kérést a rendszer egy ügyfélszolgálati munkatárshoz továbbítja feldolgozás céljából. Közvetlenül is felveheti velünk a kapcsolatot.

Mikor érkezik meg foglalásom a hotelhez?

Mikor érkezik meg foglalásom a hotelhez?

 • Kedvezményes internetes árak:
  Neve a hotelnél csak érkezése előtt 72 órával jelenik meg. Legyen nyugodt, a szoba le van foglalva, a hotel csupán azt nem tudja, hogy Ön lesz az a személy, aki ott fog tartózkodni.
 • "További árak":
  Legalább 24 órát vesz igénybe az, hogy a szobafoglalásával kapcsolatos részletek szerepeljenek a szálláshely számítógépes rendszerében. Legyen nyugodt, a szoba le van foglalva, csak a hotelben még egyszerűen nem vitték be az Ön adatait a saját rendszerükbe.

Fogok-e bármilyen írásos visszaigazolást kapni a hoteltől azt követően, hogy on-line lefoglaltam a szállást?

Fogok-e bármilyen írásos visszaigazolást kapni a hoteltől azt követően, hogy on-line lefoglaltam a szállást?

Nem. Önnek mindössze a(z) HotelsOne.com weboldaltól kapott e-mailes visszaigazolásra van szüksége. Ez tartalmazza a(z) HotelsOne.com Önnel kapcsolatos útiterv-számát, a hotellel kapcsolatos információkat, az árat, a visszaigazolási számot és a szállodának a lemondással kapcsolatos szabályait.

Lemondás

Milyen esetben mondhatom le a szálláshelyfoglalásomat?

Milyen esetben mondhatom le a szálláshelyfoglalásomat?

Amikor kitölti a Biztonságos szálláshely-foglalási űrlapot, akkor piros betűkkel megjelenik a Lemondási szabályzat, vagy olyan hivatkozás jelenik meg, amelyre kattintva elolvashatóvá válik a lemondási szabályzat. A lemondási szabályzat a szállásadatok oldalon is megtekinthető. Ezek a szabályok minden szállás esetében különbözőek, ezért mindegyiket figyelmesen el kell olvasni. Általánosságban elmondható, hogy a lemondást a következő időkorlátokkal lehet kezdeményezni: az érkezés napján 16 vagy 18 óráig, illetve a meghatározott érkezési dátum előtt 24, 48 vagy 72 órával. Ezek azonban csak általános alapelvek; minden esetben az adott szálláshely szabályai az irányadók.
Ha a lemondásra a határidő előtt kerül sor, a szállásadó legtöbbször nem számol fel pótdíjat. Ha a lemondásra a meghatározott időszak után kerül sor, akkor a szállásadó pótdíjat számol fel. Egyes foglalások díja nem visszatéríthető, és a foglalás után nem lehet lemondani. Ha a lemondásra a rendelkezésre álló időn túl kerül sor, egy éjszakára szóló tartózkodás díját, valamint adó-visszatérítéssel kapcsolatos költségeket és szolgáltatási díjakat számolnak fel. Kérjük, olvassa el a vonatkozó lemondási szabályzatot.

Hogyan tudom lemondani a szobafoglalást?

Hogyan tudom lemondani a szobafoglalást?

Használja a "Az én foglalásaim" A linket a nyitóoldalon találja.

Refunds on hotel bookings

Refunds on hotel bookings

How it works

 1. When you cancel a refundable booking, we will process your refund within 24 hours.
 2. Your bank may take 7 days to post the credit back to your account, and 2 billing cycles to show on your statement.
 3. If you cancel a non-refundable hotel room, we cannot issue you a refund and the hotel may charge you a cancellation fee.
 4. To check the status of your refund / credit, contact your bank / credit card company 7 days after we process your refund.

Szobatípusok

Mi történik akkor, ha kettőnél több felnőtt száll meg a szobában?

Mi történik akkor, ha kettőnél több felnőtt száll meg a szobában?

A legtöbb hotelben ráfizetés ellenében további vendégek tartózkodhatnak a szobákban (ennek a díja személyenként rendszerint 5-20 dollár között van). Néhány hotelben és a legtöbb vendégházban létezik egy felső korlát arra vonatkozóan, hogy hány személy tartózkodhat egy szobában. Ez megtalálható szállásadatok oldalon.

A gyermekeinkkel együtt utazunk… utánuk is fizetni kell?

A gyermekeinkkel együtt utazunk… utánuk is fizetni kell?

12 éves kor alatt a gyermekek általában ingyen kapnak szállást szüleik szobájában, és az ott lévő ágyakon kell elférniük. Az életkorral kapcsolatos előírás az adott szállodától függ. Ezt a hotel szálláshely-információ oldalán szokták közölni.

Vannak a szálláshelyen kihúzható ágyheverők/gyerekágyak?

Vannak a szálláshelyen kihúzható ágyheverők/gyerekágyak?

A legtöbb hotel és néhány vendégház kínál kihúzható ágyheverőket és gyerekágyakat (az egyes ágyakért rendszerint 5-20 dollárt számítanak fel). Van, szálloda, ahol megszabják, mely szobatípusokban lehet pótágyakat használni. Ez megtalálható szállásadatok oldalon. Ha különleges kéréseket is elfogadnak, a Foglalási űrlapon külön rész áll rendelkezésre, melynek segítségével az ilyen kéréseket el lehet küldeni a szállodának vagy a vendégháznak.

Általános

Milyen típusú ügyfélszolgálatot biztosítanak?

Milyen típusú ügyfélszolgálatot biztosítanak?

A foglalási kérelem elküldése után egy e-mail címet kap, amelyen keresztül érdeklődhet a foglalásáról. Amennyiben kérdései vannak, felkészült és barátságos munkatársaink az év minden napján. Bátran tegye fel kérdéseit.

Működtet-e a hotel kisbusz-szolgáltatást a hotel és a repülőtér között?

Működtet-e a hotel kisbusz-szolgáltatást a hotel és a repülőtér között?

Számos hotelnek van repülőtéri kisbusza. Ez a hotel szálláshely-információ oldalán található meg. Amennyiben van ilyen szolgáltatás, lehetséges, hogy ezért díjat számít fel a hotel. Vendégházak esetében többnyire nincs ilyen típusú szolgáltatás.

Van-e parkolási lehetőség? Van-e ingyenes parkolási lehetőség? Van-e hosszú távú parkolási lehetőség?

Van-e parkolási lehetőség? Van-e ingyenes parkolási lehetőség? Van-e hosszú távú parkolási lehetőség?

A szállóvendégek a legtöbb hotelben és vendégháznál ingyen parkolhatnak, bár előfordul, hogy néhányan ezért is pénzt kérnek. A hosszú távú parkolást a szálláshely saját belátása szerint biztosítja (sokszor „parkolj le és szállj fel [park and fly] jeggyel). Ez megtalálható szállásadatok oldalon.

Hogyan jutok el a hotelhez?

Hogyan jutok el a hotelhez?

A szállásadatok oldalon szerepel, hogy a szálloda hol található. Megadhatják, milyen messze van bizonyos tájékozódási pontoktól, vagy például a repülőtértől. Vendégházak foglalása esetén a megközelíthetőség a visszaigazoló e-mailben szerepel.

A szállás árában benne van a reggeli is?

A szállás árában benne van a reggeli is?

Sok hotelben jár a reggeli. Ez többnyire kontinentális reggelit jelent, de van, amikor csak kávét adnak és péksüteményt. A vendégházak rendszerint nem biztosítanak reggelit. Ha mégis, a szállásinformációban szerepelnie kell.

Van-e a hotelek esetében alsó korhatár?

Van-e a hotelek esetében alsó korhatár?

Kérjük, vegye figyelembe, hogy szoba foglalása esetén bizonyos hotelek életkorral kapcsolatos kikötéseket vagy egyéb elvárásokat támaszthatnak. Kaszinóval rendelkező hotelek például kiköthetik, hogy csak 21. életévüket betöltött személyek vehetnek ki szobát. Kérjük, érdeklődjön egy ügyfélszolgálati munkatársánál vagy közvetlenül a szállodánál.


  

Ezeken a nyelveken:Hotel reservations | Hotelreservierungen | Réservations d'Hôtels | Prenotazioni Alberghiere | Reservas de Hoteles | Reservas de Hotéis | Hotelreserveringen | Reserves d'hotel | Ξενοδοχειακές Κρατήσεις | Rezerwacje hotelu | Бронирование отелей | Rezervace hotelu | ホテル予約 | 酒店预订 | Hotellbokningar | Hotellreservasjoner | Hotelin varaukset | Otel rezervasyonları | Hotelreservationer | Rezervări | Хотелски резервации | Hotel foglalások

Copyright © 2001 - 2024 HotelsOne. Všechna práva vyhrazena.

Még több az hotelsonetól

Ne maradjon le az újdonságokról és a különleges ajánlatokról!