Suomi
Yhdysvaltain dollar (USD)
Varaa puhelimitse: 888 273 4683

Usein esitetyt kysymykset

Valitse jokin seuraavista kategorioista siirtyäksesi nopeammin sinua kiinnostavaan aiheeseen.

Kategoria

Varausprosessi

Miten varaan huoneen?

Miten varaan huoneen?

Varausprosessimme on hyvin yksinkertainen. Valitse tai anna kohde, ilmoita tulo- ja lähtöpäivämäärät sekä yöpyjien lukumäärä. Valitse Hae käytettävissä olevat hotellit (vain hotellit, joissa on huoneita vapaana), Hae loma-asuntoja tai Selaa kaikki hotellit (kaikki kaupungin hotellit riippumatta siitä, onko huoneita vapaana). Voit tehdä haun tietyssä kaupungissa myös hotellin nimen perusteella.
Luettelo hotelleista tai loma-asunnoista avautuu näyttöön. Jos haluat lisätietoja, klikkaa nimeä tai Info-linkkiä.

 • Kun huonetyypit ja hinnat näkyvät ruudussa, voit lukea huonetiedot ruudun keskeltä ja valita sopivanhintaisen huoneen klikkaamalla Varaa-näppäintä ruudun oikeassa laidassa.
 • Kun olet valinnut huonetyypin, siirryt kohtaan "Varauksen vahvistaminen". Sen jälkeen tarkistat antamasi tiedot "Varaustiedot"-kohdassa ja annat puuttuvat tiedot "Yöpyjätiedot"-kohtaan. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein.
 • Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, valitse "Tee varaus".
 • Jos varauksen vahvistaminen vaatii lisätietoja, asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse 24 tunnin kuluessa.

Voinko määritellä, missä haluaisin huoneeni sijaitsevan (tietty kerros, lähellä uima-allasta jne.)?

Voinko määritellä, missä haluaisin huoneeni sijaitsevan (tietty kerros, lähellä uima-allasta jne.)?

Jos majoitusliike hyväksyy erityistoiveet, varauslomakkeeseen avautuu kohta, jonka kautta voit välittää toiveesi hotellille. Hotellin henkilökunta tekee parhaansa täyttääkseen asiakkaiden erityistoiveet. Emme voi kuitenkaan taata, että toiveesi täytetään, koska saatavuus on tapauskohtaista.

Onko annettu hinta vuode- vai huonehinta?

Onko annettu hinta vuode- vai huonehinta?

Hinnat ovat kahden hengen huoneen vuorokausihintoja, ellei toisin ilmoiteta. Tarkista huonekuvauksesta sekä hintaehdoista, mahtuvatko kaikki mukanasi matkustavat henkilöt valitsemaasi huoneeseen. Hotelli saattaa vaatia lisähenkilöistä (aikuiset tai lapset) lisämaksun. Jotkut hinnat saattavat edellyttää jonkin tietyn seikan todistamista. Varausmaksu, verot ja muut hotellin vaatimat maksut eivät sisälly hintaan.

Entä erikoisalennukset?

Entä erikoisalennukset?

Monet yhteistyöhotellit tarjoavat asiakkaillemme "Internet-erikoishintoja". Ne antavat huomattavia säästöjä. Katso " Mikä on Internet-erikoishinta? "

Minun kuuluisi saada alennettu hinta. Miten se onnistuu?

Minun kuuluisi saada alennettu hinta. Miten se onnistuu?

Voit tehdä varauksia ainoastaan tällä sivustolla näkyvillä hinnoilla. Ne voivat sisältää erityisalennuksia yrityksille, eläkeläisille tai valtionhallinnon virkamiehille. Tällöin saatat joutua todistamaan, että olet oikeutettu kyseiseen hintaan. Jos olet tehnyt kyseisen hinnan mukaisen online-varauksen, muista ottaa mukaasi asianmukainen henkilöllisyystodistus, jotta voit käyttää erityisalennusta hyväksesi kirjoittautuessasi majoitukseen.

Onko täyteen varattuihin hotelleihin olemassa jonotuslistaa?

Onko täyteen varattuihin hotelleihin olemassa jonotuslistaa?

Tietyissä tapauksissa HotelsOne.com antaa mahdollisuuden tehdä varauksia täyteen varattuihin majoitusliikkeisiin. Usein Internet-erikoishintaisissa paikoissa on "ylibuukkausmahdollisuus". Jos haluat päästä jonotuslistalle, ota yhteys suoraan majoitusliikkeeseen.

Luottokortit ja maksut

Onko luottokortin käyttö turvallista?

Onko luottokortin käyttö turvallista?

Kyllä. Suhtaudumme tähän asiaan erittäin vakavasti. Turvallisuuden varmistamiseksi HotelsOne.com käyttää luotettavaa Commerce Server -palvelinta, joka suojaa luottokorttinumeron ja koodaa sen ei-käytettävissä olevaan muotoon.

%0% (%1%)

Mitkä luottokortit hyväksytään takuuksi/vakuudeksi?

Mitkä luottokortit hyväksytään takuuksi/vakuudeksi?

Takuudeksi/vakuudeksi hyväksyttävät luottokortit on lueteltu hotellikuvauksen Info-osiossa.

Luottokorttini numero on oikein, mutta hotelli ei hyväksy sitä. Miksi?

Luottokorttini numero on oikein, mutta hotelli ei hyväksy sitä. Miksi?

Siihen voi olla eri syitä:

 • Luottokorttisi tyyppi ei ole käytössä valitsemassasi hotellissa.
 • Korttisi voimassaolo umpeutuu ennen varauspäivää.
 • Olet ylittämässä luottokorttisi luottorajan.
 • Kyseessä on tietokonevika.

Fly Now Pay Later installments

Fly Now Pay Later installments

Spread the cost of your booking over a flexible duration.

Are you eligible for the service?

 • You must be 18+
 • You must be a resident of the US to apply
 • You must have a US mobile phone to apply
 • You must have a US debit card to apply
You have a simple, short procedure to follow.
 • Find your best-suited Hotel on our suite.
 • Opt for the 'Fly Now Pay Later' option at the checkout page.
 • Create an account by filling a short form with some basic info.
 • Spread your booking amount in easy installments, as per your income and budget.

Varauksen vahvistaminen

Mitä tapahtuu, kun teen varauksen?

Mitä tapahtuu, kun teen varauksen?

Kaikki varauspyynnöt avaavat uuden ikkunan, josta löydät kirjausnumerosi. Se on säilytettävä ja mainittava aina, kun otat yhteyttä HotelsOne.comiin. Saat mahdollisesti samalla myös vahvistusnumeron. Kaikkiin varauksiin vastataan 2-4 tunnin kuluessa sähköpostiviestillä, jossa näkyy sama kirjausnumero sekä vahvistusnumero edellyttäen, että se on saatavilla.

Kuinka kauan kestää, ennen kuin HotelsOne.com vastaa varauspyyntööni?

Kuinka kauan kestää, ennen kuin HotelsOne.com vastaa varauspyyntööni?

Kaikki varauspyynnöt avaavat uuden ikkunan, josta löydät kirjausnumerosi. Se on säilytettävä ja mainittava aina, kun otat yhteyttä HotelsOne.comiin. Kaikkiin varauksiin vastataan 2-4 tunnin kuluessa sähköpostiviestillä, jossa ilmoitetaan varauksesi tilanne sekä saamasi kirjausnumero.

Jos et saa sähköpostia, lähetä sähköpostiosoitteesi varauksen tiedot asiakastuki.

Miten voin tarkistaa tekemäni varauspyynnön?

Miten voin tarkistaa tekemäni varauspyynnön?

Voit tarkastella varaustasi käyttäen "Omat varaukset" -linkkiä. Ole hyvä ota yhteyttä meihin milloin vain ja kysy varauspyynnöstäsi. Nopeinta palvelua saat, kun ilmoitat varausnumerosi, joka lähetetään sinulle varauksen tekemisen jälkeen.

En voi odottaa vahvistusta kauan. Mitä voin tehdä?

En voi odottaa vahvistusta kauan. Mitä voin tehdä?

Yleensä suurin osa majoitusvarauksista tehdään reaaliajassa ja varausvahvistuksen pitäisi tulla muutamassa sekunnissa. Saat ilmoituksen varauksesi tilanteesta 2-4 tunnin kuluessa. Viivästyksiä voi kuitenkin esiintyä. Silloin saat meiltä sähköpostiviestin ilman vahvistusnumeroa. Kun majoitusliike toimittaa meille vahvistusnumerosi, välitämme sen sinulle sähköpostitse. Jos varaukseesi liittyy erityistoive tai hinnanmuutos, pyyntösi lähetetään asiakaspalveluvirkailijan käsiteltäväksi. Voit ottaa meihin yhteyttä suoraan.

Milloin varaukseni on hotellissa?

Milloin varaukseni on hotellissa?

 • Internet-erikoishinnat:
  Hotelli saa tiedon varaajan nimestä vasta 72 tuntia ennen tulopäivääsi. Voit olla varma, että huone on kuitenkin varattu sinulle; hotelli vain ei tiedä, että varauksen tehnyt henkilö olet juuri sinä.
 • "Muut hinnat":
  Kestää vähintään 24 tuntia, ennen kuin varaustietosi löytyvät majoitusliikkeen tietojärjestelmästä. Voit olla varma, että huone on varattu sinulle; hotelli ei vain ole vielä syöttänyt tietojasi järjestelmäänsä.

Kun olen tehnyt varaukseni, saanko kirjallista vahvistusta hotellista?

Kun olen tehnyt varaukseni, saanko kirjallista vahvistusta hotellista?

Et. Tarvitset pelkästään HotelsOne.comin lähettämän sähköpostivahvistuksen. Se sisältää HotelsOne.com -kirjausnumerosi, hotellitiedot, hinnan, vahvistusnumeron ja hotellin peruutusehdot.

Peruutus

Mitkä ovat varaustani koskevat peruutusehdot?

Mitkä ovat varaustani koskevat peruutusehdot?

Kun täydennät Varmista majoitusvaraus -lomaketta, peruutusehdot on merkitty punaisella tai siinä on linkki, josta pääset lukemaan peruutusehdot. Löydät peruutusehdot myös Majoitusliikkeiden tiedot -sivulta. Nämä ehdot vaihtelevat eri majoitusliikkeissä, joten Sinun täytyy lukea kaikki ehdot aina huolellisesti. Yleisesti ottaen vakiolisäyksiä ovat, että huone(et) on peruutettava klo 16 tai 18 mennessä tulopäivänä tai 24, 48 tai 72 tuntia ennen ilmoitettua saapumistasi. Nämä ovat kuitenkin vain yleisiä ohjeita ja majoitusliikkeen erityisehdot pätevät. Jos peruutat määräajan jälkeen, majoitusliike perii peruutusmaksun. Jotkut varaukset eivät ole hyvitettävissä eikä niitä voi peruuttaa varauksenteon jälkeen.
Jos peruutus tehdään varatun ajan ulkopuolella, Sinulta saatetaan veloittaa yhden yöpymisen hinta mukaan lukien verot ja palvelumaksut. Kunkin majoitusliikkeen peruutusehdot löytyvät nettisivulta sekä jokaisesta varaustasi koskevasta sähköpostiviestistä.

Miten peruutan varauksen?

Miten peruutan varauksen?

Käytä "Omat varaukset" -linkkiä kotisivulla.

Refunds on hotel bookings

Refunds on hotel bookings

How it works

 1. When you cancel a refundable booking, we will process your refund within 24 hours.
 2. Your bank may take 7 days to post the credit back to your account, and 2 billing cycles to show on your statement.
 3. If you cancel a non-refundable hotel room, we cannot issue you a refund and the hotel may charge you a cancellation fee.
 4. To check the status of your refund / credit, contact your bank / credit card company 7 days after we process your refund.

Huonetyypit

Entä jos huoneessa on enemmän kuin kaksi aikuista?

Entä jos huoneessa on enemmän kuin kaksi aikuista?

Useimmissa hotelleissa on lisävuodemahdollisuus (yleensä 5-20 USD/henkilö). Tietyissä hotelleissa ja useimmissa loma-asunnoissa on määritelty enimmäishenkilömäärä huonetta kohti. Tästä voi olla maininta Majoitustiedot-sivulla.

Lapsemme matkustavat kanssamme - yöpyvätkö he ilmaiseksi?

Lapsemme matkustavat kanssamme - yöpyvätkö he ilmaiseksi?

Yleensä alle 12-vuotiaat lapset yöpyvät ilmaiseksi vanhempiensa huoneessa. Tällöin he käyttävät huoneessa valmiina olevia sänkyjä. Ikäraja riippuu kunkin hotellin majoitusehdoista. Tämä voidaan mainita Hotellitiedot-sivulla.

Onko lisävuoteita/vauvansänkyjä saatavissa?

Onko lisävuoteita/vauvansänkyjä saatavissa?

Useimmissa hotelleissa ja tietyissä loma-asunnoissa on mahdollisuus lisävuoteisiin/vauvansänkyihin (kustakin veloitetaan yleensä 5-20 USD). Jotkut majoitusliikkeet voivat rajoittaa lisävuoteet tietyntyyppisiin huoneisiin. Tämä voidaan mainita Majoitustiedot-sivulla. Jos kohde ottaa vastaan erityistoiveita, varauslomakkeeseen avautuu kohta, jonka kautta voit välittää toiveesi hotellille tai loma-asunnolle.

Yleistä

Minkälaista asiakaspalvelua tarjotaan?

Minkälaista asiakaspalvelua tarjotaan?

Kun olet tehnyt varauspyynnön, saat meiltä tiedon mihin sähköpostiosoitteeseen voi lähettää tiedustelut varauksestasi. Meie kvalifitseeritud ja sõbralik ained on kättesaadav et vastata teie küsimustele. Sinun tarvitsee vain kysyä.

Onko hotellilla kuljetuspalvelu lentokentälle/lentokentältä?

Onko hotellilla kuljetuspalvelu lentokentälle/lentokentältä?

Monet hotellit tarjoavat kuljetuspalvelun lentokentälle ja lentokentältä. Tämä voidaan mainita Majoitustiedot-sivulla. Jos palvelu on tarjolla, hotelli voi periä siitä maksun. Loma-asunnoilla ei yleensä ole tämäntyyppistä palvelua.

Onko tarjolla pysäköintipaikkoja? Ilmainen pysäköinti? Pitkäaikaispysäköinti?

Onko tarjolla pysäköintipaikkoja? Ilmainen pysäköinti? Pitkäaikaispysäköinti?

Useimmat hotellit ja loma-asunnot tarjoavat asiakkailleen ilmaisen pysäköinnin; tosin jotkut saattavat veloittaa siitä. Pitkäaikaispysäköinnin tarjoaminen on majoitusliikkeen harkinnassa (liittyy usein Pysäköi ja lennä -hintoihin). Tämä voidaan mainita Majoitustiedot-sivulla.

Miten löydän hotelliin?

Miten löydän hotelliin?

Hotellin sijaintitiedot löytyvät joskus Majoitustiedot-sivulta. Siinä voidaan ilmoittaa etäisyys hotellista tiettyihin kohteisiin tai lentokentälle. Loma-asuntovarauksissa ajo-ohjeet lähetetään vahvistussähköpostin mukana.

Sisältyykö aamiainen hintaan?

Sisältyykö aamiainen hintaan?

Monissa hotelleissa aamiainen sisältyy hintaan. Se on usein mannermainen aamiainen tai joskus pelkkä kahvi ja pulla. Loma-asunnot tarjoavat vain hyvin harvoin aamiaista. Jos se sisältyy hintaan, siitä löytyy yleensä maininta Majoitustiedot-sivulla.

Onko hotelleilla alaikärajavaatimuksia?

Onko hotelleilla alaikärajavaatimuksia?

Joissakin hotelleissa voi olla alaikäraja huonevarauksien tekijälle. Esimerkiksi hotellit, joissa on kasino, voivat vaatia varauksen tekijältä 21 vuoden ikää. Tarkista asia asiakaspalveluvirkailijalta tai suoraan hotellista.


  

Kaikki kielet:Hotel reservations | Hotelreservierungen | Réservations d'Hôtels | Prenotazioni Alberghiere | Reservas de Hoteles | Reservas de Hotéis | Hotelreserveringen | Reserves d'hotel | Ξενοδοχειακές Κρατήσεις | Rezerwacje hotelu | Бронирование отелей | Rezervace hotelu | ホテル予約 | 酒店预订 | Hotellbokningar | Hotellreservasjoner | Hotelin varaukset | Otel rezervasyonları | Hotelreservationer | Rezervări | Хотелски резервации | Hotel foglalások

Tekijänoikeus © 2001 - 2024 HotelsOne.

Lisää hotelsoneista

Pysy uutisten ja erityistarjousten tasalla!