Rezervaţi prin telefon: 888 273 4683

Hoteluri lângă Charles de Gaulle International (CDG)


Aeroportul Paris - Charles de Gaulle (CDG), cunoscut şi ca Aeroportul Roissy, este cel mai mare aeroport din Paris şi unul dintre cele mai importante şi mai aglomerate din întreaga lume. În prezent, pe Aeroportul Charles de Gaulle sosesc în fiecare an sute de mii de vizitatori ai oraşului Paris. Pentru a-şi păstra reputaţia de aeroport confortabil şi dinamic, Charles de Gaulle oferă un mare număr de hoteluri învecinate. Lângă Aeroportul Charles de Gaulle pot fi găsite uşor hoteluri de toate...  Citeşte Mai Mult

Aeroportul Paris - Charles de Gaulle (CDG), cunoscut şi ca Aeroportul Roissy, este cel mai mare aeroport din Paris şi unul dintre cele mai importante şi mai aglomerate din întreaga lume. În prezent, pe Aeroportul Charles de Gaulle sosesc în fiecare an sute de mii de vizitatori ai oraşului Paris. Pentru a-şi păstra reputaţia de aeroport confortabil şi dinamic, Charles de Gaulle oferă un mare număr de hoteluri învecinate.

Lângă Aeroportul Charles de Gaulle pot fi găsite uşor hoteluri de toate formele şi dimensiunile, mai ales în cazul în care faceţi rezervări prin HotelsOne.com. Atenţia acordată de aeroport ospitalităţii este prezentă în mod evident şi în numeroasele hoteluri din apropierea sa. Acestea oferă cu siguranţă toate serviciile şi elementele stilistice cu care ne-am obişnuit din partea unităţilor de cazare pariziene - împreună cu confortul pe care doar hotelurile situate lângă Aeroportul Charles de Gaulle îl pot oferi. Iar aici veţi găsi toate informaţiile de care aveţi nevoie cu privire la fiecare hotel, astfel încât să puteţi lua o decizie informată.

 Închis


Numele hotelului conţine

 

Hoteluri cu serviciu de transfer de la/la aeroport

Hartă - Charles de Gaulle International (CDG)

Arată hartă
HotelsOne.com Beneficii
  • Fără comisioane de rezervare!
  • Recenzii ale clienţilor şi clipuri video
  • Mai multe hoteluri în mai multe destinaţii!
  • Rezervare securizată (tehnologie SSL)
  • Economisiţi Bani!
  • Ghidul oraşului
  • Pay in installments
Aveţi nevoie de ajutor? Serviciul Clienţi

Destinaţie

Data Check-in:

 

Data Check-out:

 
Camere   Adulţi Copii
Cameră 1

Stele

 

Facilităţile hotelului


Hoteluri recomandate lângă Charles de Gaulle International

Mai multe hoteluri lângă Charles de Gaulle International Aeroport
3 Rue de Bruxelles BP 11122, Tremblay-en-France, 93290, FR