Norsk
Amerikanske dollar (USD)
Bestill på nettet eller ring: 888 273 4683

Erklæring om personvern

Personvern

Denne personvernerklæringen omhandler nettstedet www.eurobookings.com, som eies og drives av HotelsOne.com, L.P. ("vi" eller "oss"). HotelsOne.com L.P. oppbevarer personopplysninger fra deg i samsvar med denne personvernerklæringen. Personvern er viktig for oss. Vi vil at du skal ha en positiv Internett-opplevelse og erfare at elektronisk handel er trygt. Vi ønsker å vise at vi tar personvern alvorlig, derfor opplyser vi om praksisen vår.

Denne personvernerklæringen hører til nettstedet og tjenestene du får tilbud om. Den kan ikke på noen måte skilles fra brukeravtalen eller medlemsskaps-, bruks- eller transaksjonsprosessen. Er du ikke enig med alt som står i personvernerklæringen, skal du ikke bruke nettstedet.

  1. Hvilken informasjon innhenter vi om deg på nettet, og hvordan bruker vi den?
  2. Hva slags personlig identifiserbar informasjon innhenter tredjeparter gjennom nettstedet?
  3. Hvilken organisasjon samler inn informasjonen?
  4. Hvordan bruker vi informasjonen?
  5. Med hvem kan vi dele brukerinformasjonen?
  6. Hvilke valg er tilgjengelige for brukere med hensyn til innsamling, bruk og distribusjon av informasjonen?
  7. Hvilke typer sikkerhetsprosedyrer finnes for å beskytte mot tap, misbruk eller endring av informasjon som vi kontrollerer?
  8. Hvordan kan brukerne korrigere feil i informasjonen?
  9. Hvordan orienterer vi deg om større endringer på personvernerklæringen?
  10. Hvilken dato trådte denne personvernerklæringen i kraft?

Hvis brukerne har spørsmål eller bekymringer med hensyn til erklæringen, bør de kontakte HotelsOne.coms kundeservice per e-post.

Informasjon som er innhentet om deg på Internett – Informasjon som du gir til oss.

Medlemsregistrering

Når du blir medlem av HotelsOne.com, angir du navn, adresse, telefon- og faksnummer, e-postadresse, et unikt brukernavn, passord og passordbekreftelse. Disse opplysningene innhentes via registreringsskjemaet av flere grunner: (1) for personidentifikasjon; (2) for å fullføre hotell-, fly- og bilreservasjoner; (3) for å gi oss tilgang til å kontakte deg for kundeserviceformål, dersom nødvendig; (4) for å tilpasse innholdet på nettstedet vårt til dine aktuelle behov; og (5) for å foreta produktforbedringer på HotelsOne.com. I tillegg registrerer vi din e-postadresse for å sende deg en melding med bekreftelse på at du er blitt medlem, samt meldinger som bekrefter hver reservasjon du foretar online. Hvis du gir oss et faksnummer, kan du også motta disse bekreftelsene per faks. Som medlem vil du fra tid til annen motta nyheter fra oss om spesielle tilbud, nye tjenester fra HotelsOne.com og annen nyttig informasjon. Imidlertid kan du alltid avslå å motta disse e-postmeldingene og faksene. Vennligst les vår prosedyre for fravelging nedenfor.

Medlemsprofil

Medlemmer kan velge å gi oss reisepreferanser, fakturaopplysninger for kredittkort og annen personlig informasjon. Disse opplysningene brukes hovedsakelig til å hjelpe medlemmer med å foreta reservasjoner raskt uten å måtte oppgi samme informasjon flere ganger.

Reservasjonsbestillinger

Når du foretar en reservasjon via nettsiden vår, ber vi om at du oppgir personlig identifiserbar informasjon ved å fylle ut og signere et kundeprofilskjema online, hvis du ikke allerede er HotelsOne.com-medlem. Disse opplysningene omfatter navn, telefonnummer hjem eller arbeid, faksnummer, e-postadresse, kredittkortnummer og -utløpsdato, samt fakturaadresse. Vi bruker denne informasjonen for å behandle og bestille reservasjonen og for å underrette deg om bestillingen via e-post eller faks. Når du kommer tilbake til vårt nettsted og hvis du bruker ditt navn og angir annen personlig identifiserbar nøkkelinformasjon, bruker vi denne til å gi deg tilgang til dine reservasjonsopplysninger.

Vi ber deg også om personlig identifiserbare opplysninger om andre som du bestiller for. Vi bruker disse opplysningene til å reservere rommet på hotellet eller annen innlosjering og til å sende hver enkelt person en e-postbekreftelse på reservasjonen, dersom du ber om dette.

Bruk av informasjon

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler ("cookies") er små informasjonsbiter lagret på din datamaskin og knyttet til informasjon om deg. Vi bruker både sesjonsbaserte og permanente informasjonskapsler. Sesjonsbaserte informasjonskapsler avsluttes ganske enkelt når du avslutter nettleseren. En permanent informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på harddisken for en lengre tidsperiode. Permanente informasjonskapsler kan fjernes ved å følge anvisningene i nettleserens hjelpefil.

Vi bruker informasjonskapsler på flere måter. Vi bruker dem for å muliggjøre pålogging uten at du trenger å skrive inn brukernavn hver gang. Du trenger derfor bare passord for å få tilgang til systemet. Vi bruker også informasjonskapsler til å spore bruken av Gjesteruten og av hensyn til annonsene i vårt annonsenett. De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan endre dine nettleseralternativer slik at informasjonskapslene sperres i fremtiden. Hvis du avslår informasjonskapselen, kan du likevel bruke vårt nettsted. Den eneste ulempen med dette er at din tilgang til visse områder på vårt nettsted vil bli begrenset. Permanente informasjonskapsler gjør det mulig for oss å spore våre brukeres interesser og tilpasse nettsiden til dette. Se Medlemsprofil.

En informasjonskapselfil kan også plasseres på harddisken din av våre tredjeparts annonsørselskaper. Disse selskapene kan bruke innsamlet statistikk om besøkene dine på dette eller andre nettsteder til å introdusere annonser om reiserelaterte varer og tjenester som du kan være interessert i. Informasjonen de samler inkluderer ikke den personlig identifiserbare informasjonen din.

Tredjeparts annonsørselskaper kan også bruke teknologi med den hensikt å måle effektiviteten av annonser. Dette oppnås først og fremst gjennom bruken av et websignal (en enkeltpiksel-GIF), som plasseres på området vårt for å samle inn anonym informasjon. Annonsørene kan bruke denne anonyme informasjonen om besøkene dine på dette og andre nettsteder til å publisere annonser om varer og tjenester av potensiell interesse for deg. Ingen personlig identifiserbar informasjon samles inn i løpet av denne prosessen. Informasjonen er anonym og knytter ikke online-handlinger til en identifiserbar person. Hvis du vil ha mer informasjon og vil utforske muligheten for å nekte innsamling av denne informasjonen til tredjepartsannonsører, klikk her

Dessuten er det også noen av våre andre samarbeidspartnere som bruker informasjonskapsler på vår nettside (for eksempel annonsører). Men når vi har gitt annonsørene tillatelse til å sette inn informasjonskapslene, har vi ikke tilgang til eller kontroll over disse. Denne personvernerklæringen gjelder kun for denne nettsidens bruk av informasjonskapsler, og gjelder ikke for annonsørers eller samarbeidspartneres bruk av informasjonskapsler.

Loggfiler

I likhet med de fleste standard Internett-servere bruker vi loggfiler. Dette omfatter IP-adresser (Internet Protocol), nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), refererende sider/avslutningssider, plattformtype, dato/klokkeslett og antall klikk. Vi bruker disse opplysningene til å analysere tendenser, administrere nettstedet, spore brukerens bevegelse i forhold til helheten, diagnostisere problemer med våre servere og få bred demografisk informasjon til generell bruk. IP-adresser osv. er ikke knyttet til personlig identifiserbare opplysninger. Vi benytter også et sporingsverktøy, ATG Dynamo, som bruker loggfiler til å analysere hvordan brukerne anvender nettstedet.

Vær oppmerksom på at vi har lenker på vår nettside som leder til andre nettsider. Disse nettsidene kan samle personlig identifiserbar informasjon fra deg. Denne personvernerklæringen dekker ikke retningslinjene for behandling av informasjon på slike nettsider.

Kommunikasjoner fra nettstedet

Spesielle tilbud og oppdateringer

Vi sender alle nye medlemmer en velkomstmelding per e-post for sjekking av passord og brukernavn. Medlemmene mottar regelmessig informasjon om produkter, tjenester, spesielle tilbud samt et nyhetsbrev. Av respekt for våre brukere har vi gitt dem mulighet til å avslå dette. Vennligst se avsnittet Fravelging.

Nyhetsbrev

Hvis en bruker ønsker å tegne abonnement på vårt nyhetsbrev, ber vi vedkommende om å oppgi kontaktopplysninger, bl.a. navn og e-postadresse. Av respekt for våre brukere tilbyr vi en fremgangsmåte for å fravelge disse kommunikasjonene. Vennligst se avsnittet Fravelging.

Administrative kunngjøringer

Ved enkelte sjeldne anledninger kan det vise seg å være nødvendig å sende ut rent administrative kunngjøringer. Vi kan f.eks. sende brukerne en e-postmelding hvis vår service er midlertidig avbrutt på grunn av vedlikehold. Vanligvis kan ikke brukerne fravelge mottak av slike kommunikasjoner. Men de kan deaktivere sin konto. Disse kommunikasjonene er ikke i seg selv reklamerelatert.

Kundeservice

Vi kommuniserer regelmessig med brukere for å yte forespurte tjenester. Henvendelser som omhandler brukers konto besvarer vi via e-post, faks eller telefon, i samsvar med brukerens ønsker.

Deling

Juridisk ansvarsfraskrivelse

Selv om vi gjør alt som står i vår makt for å ta hensyn til personvern, er vi lovpålagt å oppgi personlig informasjon om deg når vi anskaffer reiseprodukter eller -tjenester. Vi vil også kanskje oppgi informasjon om personer som representerer en trussel mot våre interesser (ved for eksempel kundesvindel) eller som utfører aktiviteter som kan skade andre. I tillegg kan det være nødvendig for oss å tilby kundeinformasjon til tredjeparter, for eksempel kredittkortselskap, med det formål å løse tvister som oppstår ved vanlig virksomhet.

Generell informasjon (ikke personlig identifiserbare opplysninger)

Vi deler generell demografisk informasjon med våre partnere og annonsører. Disse informasjonene er ikke knyttet til personlig identifiserbare opplysninger.

Tredjeparts mellomledd

Vi bruker eksterne selskaper til kredittkort- og sjekkbehandling i forbindelse med fakturering av varer og tjenester til kunder. Disse selskapene verken beholder, deler, oppbevarer eller bruker personlig identifiserbar informasjon for uvedkommende formål.

Denne nettsiden bruker teknologi som skal gjøre det enklere for deg å bruke nettsiden. Teknologien, som er en serverbasert applikasjon fra Fireclick, bruker en liten og transparent java-applet for at siden skal være raskere å bruke. Dessuten blir det samlet informasjon om deg som gjøres tilgjengelig for eieren av nettstedet, men bare for denne. Ingen personlig eller personlig identifiserbar informasjon samles eller brukes i denne prosessen.

Dersom du ikke ønsker at denne teknologien skal være aktiv når du bruker nettsiden, vennligst klikk her. Det settes en informasjonskapsel ("cookie") i nettleseren for å be om at tjenesten ikke skal startes. Hvis du har deaktivert tjenesten og ønsker å aktivere den på nytt, vennligst klikk her. Du finner ytterligere informasjon om Fireclicks teknologi på www.fireclick.com.

Leverandører

Vi tilbyr informasjon om reiser som reserveres eller kjøpes på HotelsOne.com til leverandører som innfrir reisereservasjonen din. Vi tilbyr reiseprodukter fra hoteller, flyselskaper, bilutleiefirmaer og andre leverandører som alle er anerkjente selskaper, og vi har ikke pålagt disse leverandørene restriksjoner som hindrer dem i å bruke eller oppgi dine persondata uten din tillatelse. Derfor anbefaler vi at du gjør deg kjent med personvernrutinene til reiseleverandører du kjøper produkter fra på HotelsOne.com. For øvrig kan disse reiseleverandørene kontakte deg ved behov for å innhente ekstra informasjon om din bekreftede reservasjon.

Vi vil fra tid til annen dele generell informasjon med våre tjenesteleverandører. Denne informasjonen inneholder ikke personlig identifiserbar informasjon og brukes til å utvikle programmer og innhold som vil være av interesse for våre medlemmer og besøkende på vårt nettsted.

Vi kan inngå kontrakt med en anerkjent tredjepart om å forenkle distribusjonen av meningsmålings-, kampanje- eller lotteriprogrammer. Ved fullføring av disse prosjektene returneres all informasjon til oss.

Tilknyttede/refererende nettsteder

Hvis et annet nettsted henviser deg til HotelsOne.com, kan vi dele personlig identifiserbare opplysninger om deg med det refererende nettstedet. Vi anser at nettstedsfirmaene som henviste deg til oss, er anerkjente firmaer. Vi har ikke programmert ordninger som hindrer disse nettstedene i å bruke eller meddele opplysninger om deg uten din tillatelse. Derfor anbefales det at du gjør deg kjent med datavernprosedyrene til alle nettsteder som henviser deg til HotelsOne.com.

Fravelging

Vi gir brukerne mulighet til å fravelge bruk av deres opplysninger til formål som ikke er direkte knyttet til vårt nettsted, på det stedet der vi ber om informasjon. For eksempel har vårt bestillingsskjema en fravelgingsmekanisme som gjør at brukere som kjøper et produkt av oss, men ikke ønsker å få tilsendt reklame, ikke får sin e-postadresse eller sitt faksnummer i våre lister.

Brukere som ikke lenger ønsker å motta våre nyhetsbrev eller salgskommunikasjoner, kan fravelge disse ved å be om oppheving av abonnementet på emnelinjen i e-postmeldingen eller ved å sende en e-post her. Vi gir også mulighet til å bruke en fravelgingsmekanisme på medlemsprofilsiden.

Brukere av vårt nettsted får alltid beskjed når deres informasjon samles inn av eksterne selskaper. Dette gjør vi for at brukerne med vitende og vilje skal kunne velge om de skal be om tjenester som involverer eksterne selskaper.

Lenker

Dette nettstedet inneholder lenker til andre nettsteder. Vennligst vær oppmerksom på at vi, HotelsOne.com, L.P., ikke er ansvarlige for personvernrutinene på eksterne nettsteder. Derfor bør brukerne være klar over når nøyaktig de forlater vårt nettsted, og lese personvernerklæringene på alle andre nettsteder som samler inn personlig identifiserbare opplysninger. Denne personvernerklæringen gjelder utelukkende opplysninger som er samlet inn på dette nettstedet.

Markedsundersøkelser & konkurranser

Det hender at vårt nettsted ber om opplysninger fra brukerne via markedsundersøkelser eller konkurranser. Deltakelse i disse markedsundersøkelsene og konkurransene er fullstendig frivillig, og du kan derfor velge om du vil oppgi disse opplysningene. Opplysningene vi ber om, er vanligvis kontaktopplysninger (f.eks. navn og leveringsadresse), samt opplysninger av demografisk interesse (f.eks. postnummer). Kontaktopplysningene vil bli brukt til å gi vinnere beskjed og tildele premier. Markedsundersøkelsesinformasjonen vil bli brukt til å kontrollere og forbedre bruken av vårt nettsted, og gjøre det enda mer attraktivt for brukerne. Selv om det hender at vi benytter andre selskaper i gjennomføringen av disse markedsundersøkelsene eller konkurransene, kan disse selskapene ikke benytte brukernes personlig identifiserbare opplysninger til uvedkommende formål.

Sikkerhet

Vi tar forholdsregler for å beskytte informasjonen til våre brukere. Når brukere sender sensitive opplysninger via nettstedet, beskyttes disse både online og offline.

Sensitive opplysninger (f.eks. kredittkortnummer) som brukere bes om fylle ut i vårt skjema for reservasjonsbestilling, beskyttes med databransjens beste krypteringsprogram - Secure Socket Layer (SSL). Når du er på en sikret side, f.eks. vårt bestillingsskjema, låses låseikonet i nettlesere som Netscape Navigator og Microsoft Internet Explorer, mens det ellers er ulåst, når brukerne bare surfer.

I tillegg til å bruke SSL-kryptering til å beskytte sensitiv informasjon online, beskytter vi også brukerinformasjon offline. Alle brukerens opplysninger, ikke bare de sensitive opplysningene nevnt ovenfor, er gjenstand for restriksjoner på våre kontorer. Vi begrenser tilgangen til personlig identifiserbare opplysninger til medarbeidere som trenger disse opplysningene for å utføre en spesiell oppgave (f.eks. fakturaansvarlige eller kundeservicerepresentanter). I tillegg oppbevares serverne som lagrer personlig identifiserbare opplysninger, i et låst lokale.

Hvis du har spørsmål om sikkerheten på vårt nettsted, vennligst send en e-post til Kundeservice.

Tillegg til informasjon

For at dette nettstedet skal kunne oppfylle sine forpliktelser overfor brukerne, må vi utfylle opplysningene vi mottar, med opplysninger fra tredjepartskilder.

Korrigere/oppdatere/slette/deaktivere personlige opplysninger

Hvis en brukers personlig identifiserbare informasjon (for eksempel postnummer, e-post eller postadresse) endres eller hvis en bruker ikke lenger ønsker vår tjeneste, tilbyr vi brukeren en måte å korrigere, oppdatere eller slette/deaktivere personlig identifiserbar informasjon på. Medlemmene kan endre deres personlig identifiserbare opplysninger på medlemsprofilsiden på vårt nettsted. For å utøve denne retten kan de sende en e-postmelding til vår kundestøtte via Kundeservice eller kontakte oss per telefon eller brev på adressen angitt nedenfor.

Varsel om endringer

Hvis vi beslutter å endre vår personvernerklæring, vil vi endre denne personvernerklæringen, startsiden og andre steder vi finner relevant, slik at brukerne alltid vil vite hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi bruker dem og på hvilke betingelser vi eventuelt meddeler dem til andre. Vi vil bruke opplysningene i overensstemmelse med personvernerklæringen som gjaldt da de ble registrert.

Hvis vi bestemmer oss for å bruke personlig identifiserbare opplysninger på en måte som skiller seg fra den som ble angitt da de ble registrert, vil brukerne bli varslet via e-post. Brukerne vil få anledning til å velge om vi kan bruke deres persondata på denne avvikende måten. Men hvis brukerne har fravalgt all kommunikasjon med nettstedet eller slettet/deaktivert sin konto, vil de ikke bli kontaktet, og deres persondata vil ikke bli brukt på denne nye måten. Hvis vi foretar endringer i våre personvernrutiner som ikke angår brukeropplysningene vi allerede har lagret i vår database, vil vi sette inn en tydelig notis på dette nettstedet for å opplyse brukerne om disse endringene. I enkelte tilfeller, når vi publiserer en slik notis, vil vi også sende brukere som har valgt å motta meldinger fra oss, en e-postmelding med beskjed om endringene i våre personvernrutiner.

KONTAKTINFORMASJON

Hvis brukere har spørsmål eller forslag i forbindelse med vår personvernerklæring, kan vi kontaktes på:

E-port: Kundepleie

Postadresse:
HotelsOne.com, L.P.
10440 North Central Expressway
Suite 400
Dallas, Texas 75231
USA

Denne personvernerklæringen trer i kraft fra og med 13. juli 2010.


  

Alle språk:Hotel reservations | Hotelreservierungen | Réservations d'Hôtels | Prenotazioni Alberghiere | Reservas de Hoteles | Reservas de Hotéis | Hotelreserveringen | Reserves d'hotel | Ξενοδοχειακές Κρατήσεις | Rezerwacje hotelu | Бронирование отелей | Rezervace hotelu | ホテル予約 | 酒店预订 | Hotellbokningar | Hotellreservasjoner | Hotelin varaukset | Otel rezervasyonları | Hotelreservationer | Rezervări | Хотелски резервации | Hotel foglalások

Copyright © 2001 - 2018 HotelsOne. Alle rettigheter forbeholdt.

Flere hotelsone for deg

Hold deg oppdatert om nyheter og spesialtilbud!